Above the city

Evenimente

SKYBAR A SUSTINUT CONCERTUL LUI NIK BARTSCH’S RONIN

SkyBar a fost present in calitate de sponsor la concertul grupuilui de jazz, Nik Bartsch’s Ronin care a avut loc pe 10 mai, in Romania, la Sala Radio. In 2011, The Wall Street Journal ii claseaza pe locul doi intr-un top al concertelor anului, inaintea unor artisti ca Bjork sau Radiohead, punctandu-le astfel prestatia live de exceptie.

LIVE COOKING SHOW

Vara, Sky Bar va astepta la un show inedit de Live Cooking, care va va introduce in traditiile culinare din Mexic, Japonia, Brazilia, China.

Vezi Galerie Foto

LA STRADA FILM – LANSARE FILMULUI LOVER BOY

Conferinta de presa a avut loc pe 12 mai la roof barul Sky Bar din Bucuresti.
În ciuda vremii capricioase, reporteri de la 5 televiziuni nationale, precum si alti jurnalisti au sosit pentru a-i vedea pe actorii Ada Condeescu si George Pistereanu prezentând afisul international al filmului Loverboy, înainte de plecarea la Cannes.

HELVETANSA – LANSAREA CARL F. BUCHERER

Lansarea Carl F. Bucherer a avut loc, Joi 5 Mai, la Sky Bar. Carl F Bucherer este un brand global de ceasuri pe segmentul de lux, in Romania fiind prezent in reteua magazinelor Helvetansa.
Evenimentul s-a desfasurat intr-o ambianta rafinata, eleganta si originala – invitatii simtindu-se ca la bordul unui avion cu destinatia Lucerna, Elvetia.
Invitatii s-au putut delecta cu preparate rafinate ca fillo cups cu mango salsa, bruschete cu feta si pasta de masline, preparate din carne marinate si servite cu ananas. Toate preparatele au fost servite pe ceasuri de diferite dimensiuni si culori, fiind perfect imbinate cu vinuri de cea mai buna calitate si sampanie. Preferatul serii fiind desertul din bezea cu mascarpone si fructe de padure.

LANSAREA OFICIALA IPTV MARCA ADNET TELECOM

Miercuri, 23 martie 2011, a avut loc lansarea oficiala IPTV marca AdNet Telecom – un concept inovativ ce creeaza noi dimensiuni in televiziunea digitala, evenimentul desfasurandu-se la SkyBar, primul roof bar din Romania.Dupa prezentare, invitatii s-au putut delecta cu preparatele culinare oferite de SkyBar Catering, precum chicken yakitory, grilled lamb skewers, wok noodles, toate culminand cu impresionantul desert cu fructe de padure.
SkyBar beneficiaza de serviciul IPTV oferit de AdNet Telecom, un serviciu interactiv care ofera pe langa calitatea imaginii si un sunet exceptional.

MARUTISOR PENTRU DOAMNA MAZARE (SKYBAR)

De Ziua Mamei, “Happy Hour” o prezintă în premieră pe mama lui Radu Mazăre, aflată pentru prima oara într-o emisiune de televiziune. Primarul Constanţei continuă seria MĂRUŢişoarelor de la “Happy Hour” şi îi face o dedicaţie muzicală mamei sale.
Video