Above the city

Locatie

4bd6a1676ea05b

Cu o suprafata de 150 m2, Skybar are o capacitate de 80 de locuri si se adreseaza clientelei mediu-high din Bucuresti, cat si tuturor turistilor care vin sa viziteze capitala. Canapelele albe, scaunele moderne si transparente marca Louis Ghost sau Philippe Starck sunt contrastate de accentele de verde ale numeroaselor plante, creand astfel un spatiu inedit.

Daca doriti sa savurati un ceai bun, o cafea aromata, o ciocolata calda sau un cocktail bine facut, intr-un ambient de vis, vizitati-ne, “Above the city”!

Modern si unic, in permanenta luminat, barul reprezinta print-o singura imagine conceptul Skybar. O extensie a barului este ghiveciul circular unde se poate servi o cafea sau un cocktail la umbra unui copac de dimensiuni impresionante. Se creaza astfel un spatiu intim, deosebit, de unde clientii pot admira cerul senin. Toate acestea sunt doar cateva elemente care trasforma Skybar intr-un lounge sofisticat, unic. Baile sunt un loc tratat cu indiferenta in multe locatii, la Skybar noi am creat o experienta deaspura orasului.