Blog

Traieste experienta unui restaurant la inaltime chiar in inima Bucurestiului

Astazi unde si ce mancam? Este poate una dintre cel mai des adresate intrebari la ora pranzului sau a cinei. Fie ca vrei sa iesi in oras cu prietenii, sa iei o cina romantica alaturi de persoana iubita sau pur si simplu ai o intalnie de afaceri, alegerea unui restaurant la inaltime ar putea impresiona chiar si cea mai pretentioasa persoana.

Locul perfect pentru a servi masa ar trebuie sa intruneasca mai multe cerinte, insa ai putea sa iei in considerare doua aspecte. In primul rand, meniul pe care il ofera restaurantul ar trebui sa fie diversificat, insa poate cel mai important, ar trebui sa cuprinda preparate calde si proaspat facute de un bucatar propriu al locatiei. In al doilea rand, pe langa amplasare, restaurantul ales ar trebui sa se diferenteze de celelalte restaurante la inaltime pe care deja le-ai frecventat.

Daca doresti sa impreionezi o persoana, Skybar este alegerea perfecta pentru orice moment al zilei.

Experienta unui restaurant la inaltime

Se spune ca oamenii sunt suma tuturor experientelor pe care le au de-a lungul vietii. Restaurantul la inaltime Skybar este despre oamenii care ii trec pragul, despre momentele pe care acestia le traiesc in aceasta locatie, indiferent de momentul zilei. Asadar, Skybar este suma tuturor experientelor pe care clientii le au la un resturant la inatime.

Situata pe Calea Dorobantilor, locatia se remarca prin confortul din interior si privelistea de afara. Interiorul restaurantului este relaxant si relaxat, amenajat cu mobilier in culori deschise, oferindu-le oamenilor senzatia de weekend si stare de bine.

Vederea asupra Bucurestiului este una dintre cele mai cautate de catre clienti si cu siguranta cea mai apreciata in prezent. Este cu siguranta de neratat pentru oricine iubeste sa admire casele interbelice ale orasului sau pur si simplu doreste sa fie inconjurat de lumina unui oras dinamic.

Meniu pentru toate gusturile

our food bucharest

Meniul restaurantului este un mix intre restuarant si bistro, insa satisface cu siguranta toate gusturile. De la salate fresh, paste, burgeri pana la specialitati din carne, precum pulpa de rata, antricot sau coaste de porc. Meniul este completat cu doua preparate apreciate de iubitorii de peste, si anume somon realizat in sos de citrice si cocktail de fructe de mare.

Toate preparatele sunt realizate cu atentie de echipa de bucatari si sunt servite intr-un mod spectaculos, menit sa impresioneze pe oricine. Gusturile sunt satisfacute prin preparatele pentru vegetarieni, precum salate, burgeri sau tacos.

Pe langa meniul cu preparate culinare remarcabile, clientii pot descoperi meniul divers de bauturi, printre care si cele mai cautate si apreciate cocktail-uri si vinuri.
Experienta pe care o ai la restaurante la inaltime nu poate fi inlocuita de nicio locatie.

Skybar este un restaurant la inaltime care ofera o experienta in adevaratul sens al cuvantului si care promite sa impresioneze orice persoana.