Organizare Workshop

Organizare workshop in Bucuresti intr-un spatiu luminos in centrul orasului

Workshopurile sunt o modalitate prin care angajatii isi pot imbunatati competentele si abilitatile personale si profesionale. De asemenea ele reprezinta un plus pentru motivarea candidatilor si un mare avantaj pentru formarea unei echipe de specialisti.

Fie ca esti un trainer care isi doreste sa tina un seminar sau o conferinta, fie ca esti o companie care isi doreste sa ofere un workshop de formare pentru echipa, sesiunile de formare au un punct comun foarte important: organizarea. Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont este locatia unde va loc evenimentul.

Workshop SkyBar Events
organizare workshop bucuresti

Pe langa alegerea temei, a trainerului si a flow-ului pe care il va avea workshopul, este necesar ca participantii sa se simta confortabil in noul mediu de invatare. Daca esti in cautare unui spatiu de inchiriere workshop-uri Bucuresti, iti recomandam o locatie moderna, intr-o zona ultracentrala: SkyBar, situat pe Calea Dorobantilor intr-o locatie accesibila din Bucuresti, spatiul pune la dispozitie o serie de facilitati pentru organizarea unui workshop de succes.

Cele mai importante facilitati pe care le ofera SkyBar in organizare de workshopuri

Inchiriere sala workshop

Lounge-cafe-ul exclusivist ofera confort si un design modern, acestea fiind elementele cheie pentru un workshop reusit. Participantii se vor simti relaxati, iar locatia va fi un mediu potrivit pentru motivare si invatare eficienta. In plus, locatia ofera si o priveliste superba asupra Bucurestiului, pe care participantii o pot admira in pauzele de cafea si networking.

inchiriere sala workshop

Logistica si tehnologie pentru cursuri cat mai complete

Cand vine vorba despre organizarea unui workshop, este important sa tii cont de logistica. Orice workshop de succes are nevoie de echipamente performante si de ultima tehnologie care sa il ajute pe trainer sa sustina o prezentare, dar si pe participanti sa retina mai usor informatiile. Echipa SkyBar iti pune la dispozitie echipamente precum internet wifi de mare viteza, flipcharts cu foi sau flipcharts-uri magnetice de tip whiteboard, sistem de sonorizare, ecrane de proiectie si videoproiector.

Servicii de catering

Pentru ca sesiunile de workshop, de regula, sunt mai lungi si pot fi destul de obositoare, vom veni in intampinarea participantilor cu coffee break, potrivit, de asemenea, si pentru socializare. Pe langa cafeaua premium de la NESPRESSO, punem la dispozitie si servicii de buffet lunch, cu mancare finger food sau un meniu personalizat, preparat de echipa de bucatari profesionisti. La cerere, putem organiza si cocktail dinner, care sa incheie activitatea intr-un mod cat mai relaxat si prietenos.

Locatie spatioasa

Sala pune la dispozitie o capacitate de maxim 40 de locuri seating, intr-un spatiu modern si fezabil pentru orice tip de workshop – interactiv, practic sau teoretic.

Suntem o echipa care crede in succesul unui angajat prin munca si motivare, iar organizarea de workshopuri poate fi o alegere excelenta pentru compania ta. Echipa SkyBar iti pune la dispozitie servicii complete, la cele mai inalte standarde din piata. Daca doresti o oferta personalizata ne poti contacta prin formularul de contact sau la telefon.