Evenimente corporate

Organizare evenimente corporate – Sarbatoreste succesul la inaltime, sub cerul instelat

Evenimentele corporate sunt o oportunitate extraordinara de a intari relatia pe care o ai cu partenerii sau angajatii tai. Sunt un moment cheie pentru afacerea ta, care ar putea sa iti aduca mai multa vizibilitate, dar si o relatie pe termen lung cu angajatii si partenerii.

Fie ca iti doresti o petrecere aniversara pentru echipa companiei tale, fie ca iti doresti sa organizezi o conferinta de presa sau o intalnire de afaceri cu partenerii, un teambuilding pentru angajati, SkyBar iti propune o locatie inedita, cu un design elegant si intim, care ofera o experienta unica.

Corporate SkyBar Events
about skybar roof bar

Organizam evenimente corporate de aproape 10 ani, in portofoliul nostru intrand seminarii, lansari produse, conferinte, team building-uri sau petreceri de firma, astfel ca avem o experienta vasta si un personal bine pregatit pentru oricare dintre aceste situatii.

De ce sa alegi locatia SkyBar pentru evenimente corporate?

Design elegant si confort maxim
Cu siguranta iti doresti sa le oferi invitatilor o experienta aparte, de care sa isi aduca aminte, asa ca este foarte important sa alegi o locatie care sa intruneasca toate caracteristicile. SkyBar este un concept unic, un lounge cu design modern, potrivit pentru evenimente corporate. Canapelele confortabile, scaunele si mesele standing au un design simplist, elegant, fiind contrastate de pete de culori vii, astfel incat invitatii sa se simta relaxati. Locatia este perfecta pentru evenimentele din timpul anotimpului rece, intrucat restaurantul are un sistem retractabil pentru pereti si acoperis, si potrivita pentru petrecerile de vara, intrucat se transforma intr-o terasa mare si luminoasa.

roof bar dorobanti

Meniu diversificat si personalizat
SkyBar iti ofera un meniu excelent pentru evenimentele corporate, unde aromele se imbina in texturi adecvate oricarui stil si oricarui context. Fie ca iti doresti un meniu cu aperitive reci, perfecte de savurat la o conferinta de presa, seminarii sau lansari de produse sau un meniu complet cu mancare calda, echipa noastra de bucatari va incanta invitatii cu preparate culinare uimitoare prin forma si aspect, dar si prin gustul unic. Meniul de catering poate fi personalizat si adaptat cerintelor tale si, in plus, poate fi completat cu serviciul candy bar, unde invitatii se pot delecta cu mici delicii savuroase.

Vedere panoramica asupra Bucurestiului
Un element surpriza care sa stranga admiratia invitatilor este vederea panoramica asupra orasului Bucuresti. Aflata la etajul 4 al unei cladiri de pe bulevardul Dorobanti, locatia SkyBar se remarca printr-o priveliste care iti taie respiratia. Vederea asupra caselor vechi de pe bulevard si privelistea spre cerul senin se vor potrivi de succes cu evenimentul organizat.

Servicii complete audio-video pentru un eveniment reusit
Pentru ca evenimentul tau sa fie fara cusur si complet, avem o lista intreaga de colaboratori pe partea de audio-video, care iti pot oferi aparatura profesionala si in plus asistenta in timpul evenimentului, astfel incat totul sa fie perfect din toate punctele de vedere. Partenerii nostri iti pot pune la dispozitie fotografi si cameramani, pentru a inregistra intregul eveniment, dar si echipamente de sonorizare si proiectoare de ultima generatie.

Te-ai saturat de salile de conferinte fara personalitate, de salile de sedinta neincapatoare? Descopera evenimentele corporate organizate intr-o atmosfera relaxata, intr-un spatiu elegant, dar in acelasi timp confortabil, care sa aduca aprecierea invitatilor. SkyBar iti propune un eveniment corporate de succes, intr-o locatie inedita, aflata chiar in centrul Bucurestiului.