Skybar in presa

Mobilissimo.ro – Samsung Galaxy A3 si Galaxy A5 lansate oficial in Skybar Dorobanti

Astazi, 27 ianuarie, am fost prezenti la un eveniment de presa marca Samsung, conferinta in cadrul careia au fost anuntate noile smartphone-uri Galaxy A3 si Galaxy A5. Evenimentul in cauza a avut loc in restaurantul SkyBar din Bucuresti, locatie ce a fost destul de incapatoare pentru toti cei prezenti.

Citeste

Restograf.ro – 14 Locuri cu Vedere Spectaculoasa

Un lounge cu design futurist ce isi propune sa ofere o oaza de liniste si verdeata la inaltime pentru intalnirile cu prietenii in serile de vara sau la reunirile de afaceri in timpul zilei.

Citeste

CalatorInBascheti.ro – Top 10 Skybar-uri de Vis

Mancare buuuna rau, apus de soare wow si elemente de decor super faine. In timpul zilei, aici poti lua o pauza de la orasul agitat, iar seara este centrul petrecerilor. Daca tot este cald afara, merita sa-i faceti o vizita.

Citeste

PrinLume.com – Travel Theme Baptism Party

SkyBar Dorobanti are acoperișul acela mobil, care se poate deschide parțial sau complet, în funcție de vreme. Și cu interiorul alb și beculețele atârnate pe tavan am bifat și specificul boem al unei grădini. Nu mai vorbim de apusul superb și luminile aprinse din local, au creat o atmosferă foarte plăcută.

Citeste

Capital.ro – Adelina Pestritu, petrecere in cinstea fanilor

Miercuri, 21 noimebrie, Adelina Petritu a organizat o petrecere pentru a le multumi fanilor sai. Evenimentul s-a desfasurat la SkyBar Dorobanti.

Citeste

Top Gear – Top sfaturi pentru a primi o marire de salariu

Dupa ce ati stabilit ca este momentul potrivit pentru a solicita o majorare de salariu, iata ce poti face pentru a o obtine..

Citeste

PRO TV – Secretul frumusetii la Skybar

Lora ne dezvăluie secretul frumuseții: „E un vis din copiărie!” Lora a lansat o cremă hidratantă..

Citeste

LIBERTATEA – Alaturi de Lora

Lora s-a lansat în afaceri cu o cremă de față făcută după rețeta mamei sale, fostă farmacistă! După trei ani de teste și de aprobări, Lora..

Citeste

Click! – Lora la Skybar

Lora și-a lansat propria linie de cosmetice și de încălțăminte. Vedetele au purtat roz la eveniment..

Citeste

www.perfecte.ro – VIDEO

Cocktail-ul perfect pentru un week-end solar: White Russian!

Citeste