Skybar in presa

Libertatea.ro – Pentru ca stim cat de important este sa organizezi un Christmas Party

Daca lucrati pentru o companie mare si aveti un numar mare de persoane care participa la eveniment, va trebui sa alegeti o locatie care va ofera suficient spatiu pentru a va deplasa. Desi poate parea un eveniment corporativ, in realitate, veti constata ca oaspetii se vor bucura de dans sau de cantat, asa ca veti avea nevoie de o sala spatioasa.

Citeste

GSP.ro – Cum sa organizezi un eveniment Christmas party?

Te pregatesti sa organizezi o petrecere de Craciun in compania ta? Adevarul este ca niciodata nu este prea devreme sa incepi sa te pregatesti pentru un astfel de eveniment, mai ales ca aduce atat de multa bucurie si relaxare, ca punctul culminant al unui an plin de provocari.

Citeste

Agerpress – Tot ce trebuie sa stii despre organizarea evenimentelor corporate

Orice eveniment corporate va avea o structura, insa poti oricand sa fii original si creativ si sa stabilesti teme care sa atraga atentia participantilor. Poti opta pentru prezentari si organizare workshop-uri sau poti chiar sa faci o decernare de premii, iar in micile pauze de servire a mesei poti chiar sa optezi pentru surprize muzicale sau pentru numere de magie.

Citeste

Mobilissimo.ro – Samsung Galaxy A3 si Galaxy A5 lansate oficial in Skybar Dorobanti

Astazi, 27 ianuarie, am fost prezenti la un eveniment de presa marca Samsung, conferinta in cadrul careia au fost anuntate noile smartphone-uri Galaxy A3 si Galaxy A5. Evenimentul in cauza a avut loc in restaurantul SkyBar din Bucuresti, locatie ce a fost destul de incapatoare pentru toti cei prezenti.

Citeste

Restograf.ro – 14 Locuri cu Vedere Spectaculoasa

Un lounge cu design futurist ce isi propune sa ofere o oaza de liniste si verdeata la inaltime pentru intalnirile cu prietenii in serile de vara sau la reunirile de afaceri in timpul zilei.

Citeste

CalatorInBascheti.ro – Top 10 Skybar-uri de Vis

Mancare buuuna rau, apus de soare wow si elemente de decor super faine. In timpul zilei, aici poti lua o pauza de la orasul agitat, iar seara este centrul petrecerilor. Daca tot este cald afara, merita sa-i faceti o vizita.

Citeste

PrinLume.com – Travel Theme Baptism Party

SkyBar Dorobanti are acoperișul acela mobil, care se poate deschide parțial sau complet, în funcție de vreme. Și cu interiorul alb și beculețele atârnate pe tavan am bifat și specificul boem al unei grădini. Nu mai vorbim de apusul superb și luminile aprinse din local, au creat o atmosferă foarte plăcută.

Citeste

Capital.ro – Adelina Pestritu, petrecere in cinstea fanilor

Miercuri, 21 noimebrie, Adelina Petritu a organizat o petrecere pentru a le multumi fanilor sai. Evenimentul s-a desfasurat la SkyBar Dorobanti.

Citeste

Top Gear – Top sfaturi pentru a primi o marire de salariu

Dupa ce ati stabilit ca este momentul potrivit pentru a solicita o majorare de salariu, iata ce poti face pentru a o obtine..

Citeste

PRO TV – Secretul frumusetii la Skybar

Lora ne dezvăluie secretul frumuseții: „E un vis din copiărie!” Lora a lansat o cremă hidratantă..

Citeste