Despre SkyBar

SkyBar – Above the city! Primul roof bar din Romania, un concept nou de lounge care impresioneaza prin design-ul unic, futurist si prin atmosfera speciala. Beneficiind de o locatie centrala, situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobantilor, ne propunem sa urcam in primul loc al preferintelor clientilor nostri si sa devenim un punct de atractie al Bucurestiului.

Ziua, locatia isi propune sa fie o oaza de liniste si verdeata, ideala pentru intalniri de afaceri sau cateva clipe alaturi de prieteni deasupra orasului sub cerul senin intr-o atmosfera relxanta care te va face sa uiti ca te afli in centrul orasului. Noaptea, la lumina lunii, Skybar promite o atmosfera animata care isi propune sa fie gazda pentru numeroase petreceri si evenimente, asigurand privelistea unica a cerului instelat.

Despre SkyBar

about skybar roof bar

Conceptul SkyBar a aparut din dorinta de a avea un altfel de loc in Bucuresti. Inspirati din roof barurile prezente in mai toate orasele mari de peste hotare am venit cu ideea acasa si am inceput sa cautam raspunsul la intrebarile “unde am putea face un roof bar in Bucuresti?” si “cum am putea face un roof bar intr-un climat atat de variat cum este cel al Bucurestiului?” Raspunsul la prima intrebare a fost usor de gasit datorita agentiei de imobiliare “Remax – Bastion” prin intermediul careia am ajuns la “Artgroup”, ei avand o cladire pe Dorobanti cu o terasa potrivita pentru ideea noastra, le-am povestit despre ce este vorba si nu numai ca au fost incantati, dar ne-au si sprijinit foarte mult pentru a duce proiectul la bun sfarsit.

roof bar dorobanti

Raspunsul la a doua intrebare a venit de la Mihnea Ghildus, el fiind designerul care a inteles exact despre ce este vorba. si asa ideea s-a transformat intr-un proiect deloc usor, pentru ca totul trebuia sa fie original si potrivit: mobila Kartell, salteaua de apa, barul si chiuvetele create dintr-un material revolutionar hi-macs, produs de LG si importat de Atvangarde.

In ceea ce priveste identitatea vizuala si sloganul, ele au fost create si dezvoltate intr-un mod autentic, pornind de la atributele acestui bar, de catre Raluca Beldiman, graphic designer.

Pergola, structura care inchide spatiul pe timp rece si se deschide pe timp frumos, a reprezentat cea mai mare problema, fiind rezolvata de cei de la Corradi printr-un proiect unic in Romania. Impreuna cu seful de santier, Romeo Cozmenciuc, am inceput un proiect care parea imposibil de realizat. Astfel, dupa mult efort depus, am reusit sa cream SkyBar – un proiect care a spus NU pentru normalitate si imposibil.