Zile de nastere

Organizare zile de nastere – traieste la inaltime trecerea de o varsta la alta, sub cerul instelat

Petrecerile in familie si intre prieteni sunt cele care te incarca cu energie pentru tot restul anului. Sunt cele care scriu povestea unei noi etape din viata, asa ca momentul trebuie sa fie unic si atent planificat.

Simte trecerea de la o varsta la alta asa cum nu ai mai facut-o pana acum si cheama-ti prietenii si familia la o petrecere de neuitat, intr-un loc inedit – SkyBar Dorobanti. Cafeneaua SkyBar Dorobanti este un concept unic, care pune in balanta bunul gust, estetica, confortul si oportunitatea de a fi deasupra orasului, intrucat locatia este situata la etajul patru al unei cladiri de pe bulevardul Dorobanti, din Bucuresti.

Zile de nastere SkyBar Events
zile de nastere bucuresti

Descopera frumusetea zilelor de nastere, intr-un spatiu modern si elegant, perfect pentru petrecerile intime, intre prieteni si familie. Serviciile pe care le ofera restaurantul se ridica la cele mai inalte standarde, astfel incat petrecerea organizata sa fie perfecta.

SkyBar iti ofera un spatiu inedit pentru organizare zile de nastere de neuitat

Locatie centrala cu o priveliste de neratat
Unul dintre aspectele foarte importante in organizarea petrecerile de zile de nastere este locatia. Aceasta trebuie sa fie centrala, astfel incat toti invitatii sa ajunga rapid si usor la ea. Bulevardul Dorobanti este una dintre cele mai vechi strazi din Bucuresti si se remarca prin constructii cu o arhitectura impresionanta, care te invita intr-o calatorie in timp. Cartierul este unul exclusivist, fiind inconjurat de case construite cu precadere in perioada interbelica, care sunt cu adevarat splendide, mai ales vazute de la inaltime. SkyBar iti ofera oportunitatea de a avea o zi de nastere de neuitat, cu vedere asupra Bucurestiului Interbelic. Este un spatiu contrastant: interiorul locatiei este amenajat modern si elegant, iar privelistea te invita sa descoperi Bucurestiul de alta data. Impresioneaza-ti invitatii si organizeaza o petrecere la inaltime.

zile de nastere skybar

Meniu ofertant pentru petreceri exclusiviste
La orice zi de nastere, este foarte important sa le oferi invitatilor cele mai bune servicii, incepand cu locatia si mancarea. SkyBar iti pune la dispozitie un meniu cu preparate rafinate, inspirate din bucatariile internationale, realizate in bucatarie proprie, de o echipa de bucatari sefi. Printre preparatele pe care le gasesti in meniul de catering se afla pui cu sos gorgonzola, unul dintre cele mai apreciate feluri de mancare, fructe de mare, costite la gratar si multe altele. In plus, pentru mai multa distractie, iti propunem show-urile de live cooking, unde invitatii pot vedea cum li se prepara masa.

Cocktailuri delicioase pentru petreceri pana dimineata
Deasupra orasului, cu un cocktail in mana este visul oricarui sarbatorit. Fara grij si cu cei dragi alaturi. SkyBar propune un meniu de cocktailuri faimoase, adaptate in functie de sezon si de eveniment. Alege din varietatea de bauturi long drink sau cele soft, precum si vinuri aromate, sampanie spumoasa sau fresh-uri din fructe proaspete. In plus, pentru organizare petreceri zile de nastere, punem la dispozitie un meniu personalizat, cu bauturile alese de tine.

Servicii foto-video pentru amintiri de nepretuit
Stim cat sunt de importante sunt amintirile de la ocaziile asa speciale, asa ca iti punem la dispozitie servicii foto-video oferite de partenerii nostri. Te asiguram de rezultate exceptionale, astfel incat sa te bucuri de amintiri peste ani si ani.

Vrei o petrecere epica, care sa impresioneze toti invitatii? SkyBar iti ofera serviciu organizare zile de nastere Bucuresti si iti pune la dispozitie o locatie impresionanta, un meniu rafinat cu preparate alese, dar si servicii complete de sonorizare, foto, video.