Blog

Alege SkyBar Catering in Bucuresti – optiunea de top pentru evenimentele tale!

Oscar Wilde spunea ca  ”dupa o masa delicioasa putem ierta orice, oricui”. Este drept – mancarea apetisanta si savuroasa ne cucereste pe de-a intregul, delectandu-ne nu doar papilele gustative! 

Pe aceasta filosofie mizam si la SkyBar Catering in tot orasul Bucuresti, astfel ca pasiunea noastra pentru gastronomie ne ghideaza pasii in stabilirea si pregatirea preparatelor din meniul nostru. Iti punem la dispozitie servicii premium de catering in Bucuresti pentru evenimentele memorabile din viata ta, fie ca este vorba despre nunti, botezuri, aniversari sau petreceri corporate. 

Preparatele SkyBar Catering pentru evenimente in Bucuresti, un omagiu adus artei culinare

Catering Bucuresti - Skybar DorobantiLa SkyBar Catering iti propunem o experienta culinara complexa si personalizata, pe care suntem absolut convinsi ca nu o vei uita prea curand! Meniul ofertant cuprinde startere, salate, gustari si preparate de baza pentru care poti opta in functie de specificul evenimentului tau. 

Indiferent de alegerea pe care o vei face, trebuie sa stii ca la firma noastra de catering ne place sa transformam fiecare ocazie speciala pentru clientii nostri intr-un omagiu adus artei culinare. Mancarurile noastre iti vor cuceri toate simturile, remarcandu-se atat prin plating cat si prin savoare. 

Iti doresti sa creezi un concept open bar, ademenindu-i pe invitati cu platouri de delicatese si creand un context ideal pentru networking? Optezi pentru servirea la masa, o varianta care ofera un plus de confort? Pentru oricare dintre optiuni pregatim preparate delicioase in bucataria proprie, iar pentru servirea la masa iti punem la dispozitie echipa noastra de ospatari profesionisti. 

SkyBar Catering in Dorobanti – o firma de catering la inalitime

Te preocupa selectarea unei firme de catering pentru evenimentele din Bucuresti? Suntem alegerea perfecta! Platourile pregatite de bucatarii din echipa SkyBar Catering exceleaza la capitolul food design dar si in ceea ce priveste savoarea.

Din meniul nostru fac parte preparate rafinate si sofisticate, inspirate de gastronomia internationala si, in plus, oferim clientilor nostri o surpriza inedita: posibilitatea de a opta pentru show live cooking, un moment de senzatie potrivit oricarui tip de eveniment care permite invitatilor sa primeasca modul in care preparatele lor sunt pregatite in timp real.

Serviciile noastre se adreseaza inclusiv companiilor, dar si ballroom-urilor care nu dispun de bucatarie proprie. Esti gata sa faci fata celei mai inedite experiente culinare de pana acum?

Cauti catering in sectorul 1? Alege SkyBar pentru servicii de lux!

Finger food, canapes, aperitive, main course si deserturi – toate acestea sunt incluse in meniul nostru de catering de lux, asezonate cu bauturi tari, soft drinks si cocktail-uri extravagante! Ne ocupam de prepararea meniului pentru evenimente precum petreceri aniversare, botezuri, nunti, workshop-uri si ridicam plattingul la rang de arta. 

Imbinam know how-ul gastronimic cu talentul culinar iar astfel dam nastere unor gustari savuroase, care vor surprinde papilele gustative ale invitatilor tai, indiferent de specificul evenimentului si de locatia sa.

Alege serviciile de catering de lux marca SkyBar Dorobanti si viziteaza-ne locatia din sectorul 1 pentru a te convinge de atuurile echipei noastre si de profesionalismul serviciilor pe care ti le punem la dispozitie!