Blog

Catering Sector 2 – Servicii Catering & Locatie de Vis

Atunci cand planificati un eveniment, ultimul lucru de care vreti sa va faceti griji este cine va va gati mancarea. Cu toate acestea, daca nu angajati un furnizor de servicii de catering din sectorul 2, s-ar putea sa fiti responsabil pentru a va gati singuri mancarea pentru eveniment. Aceasta poate fi o sarcina descurajanta, mai ales daca nu aveti experienta in a gati mese mari.

Care sunt cele mai importante zece intrebari despre angajarea unui furnizor de catering?

Cateringul poate face sau nu un eveniment de succes. Iata care sunt cele mai frecvente zece intrebari pe care le au oamenii atunci cand angajeaza un furnizor de catering sector 2:

1. Ce experienta de catering are compania?

Atunci cand va ganditi pe cine sa angajati pentru urmatorul eveniment, este important sa luati in considerare experienta companiei de catering. Multi furnizori de catering au ani de experienta in cateringul evenimentelor mari. Cu toate acestea, nu toate companiile sunt create la fel cand vine vorba de experienta.

Este important sa intrebati firma de catering despre experienta lor in organizarea de evenimente de toate marimile si tipurile. In plus, este util sa stiti ce tipuri de alimente au experienta in pregatirea acestora. Acest lucru va va ajuta sa determinati daca au expertiza necesara pentru a va servi cerintele culinare specifice si daca se potrivesc evenimentului vostru.

2. Ce tip de evenimente ofera compania de catering?

firma de catering sector 2

Diferitele tipuri de evenimente necesita servicii de catering diferite. O nunta, de exemplu, solicita de obicei un meniu mai elaborat si mai scump decat o intalnire corporatista. Un furnizor de servicii de catering cu experienta in tratarea nuntilor va putea sa va ofere servicii superioare si sa se asigure ca evenimentul dumneavoastra se desfasoara fara probleme. Intalnirile corporative, pe de alta parte, pot necesita doar aperitive si racoritoare de baza.

Pentru a gasi serviciile de catering potrivite pentru evenimentul dvs. specific, este important sa intrebati in jur si sa vorbiti cu prietenii care au gazduit deja evenimente similare.

3. Care este meniul firmei de catering?

Un meniu al unei firme de catering este o lista de produse alimentare care vor fi servite la evenimentul dumneavoastra. Acesta le permite invitatilor dvs. sa aleaga ceea ce vor sa manance fara a fi nevoiti sa se ingrijoreze de coordonarea propriilor alegeri alimentare.

De asemenea, puteti folosi un meniu de companie pentru a economisi bani pe costurile cu mancarea.

4. Firma de catering are un meniu fara gluten sau vegan?

Serviciile de catering din Bucuresti care sunt specializate in meniuri fara gluten sau vegane pot fi foarte utile pentru companiile care au clienti cu restrictii alimentare. Unele firme de catering din sectorul 2 vor avea un meniu separat doar pentru aceste tipuri de evenimente, in timp ce altele pot fi capabile sa se adapteze la majoritatea restrictiilor alimentare cu putina creativitate.

Este important sa discutati cu firma de catering despre capacitatile lor specifice inainte de a rezerva un eveniment, astfel incat toti cei implicati sa stie la ce sa se astepte.

5. Firma de catering din sectorul 2 poate acomoda alergiile?

Atunci cand cautati un furnizor de catering, este important sa intrebati despre politica lor privind alergiile. Multe firme de catering au politici care permit excluderea anumitor alimente de la evenimente.

Acest lucru poate ajuta la evitarea oricaror potentiale probleme legate de alergii.

6. Care este pretul final al firmei de catering?

Exista cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand angajati un furnizor de catering pentru eveniment. Pretul firmei de catering este unul dintre cele mai importante aspecte?

Atunci cand va uitati la firme de catering, asigurati-va ca intrebati despre tarifele lor pe persoana sau per eveniment. Acest lucru va va da o idee despre cat de mult va trebui sa bugetati pentru cheltuielile cu mancarea si bauturile.

Un alt factor important de luat in considerare este experienta si echipamentul furnizorului de catering. Asigurati-va ca au dotarile si facilitatile necesare pentru a se ocupa de evenimentul dvs. si intrebati despre tarifele lor de catering pentru evenimente mari.

7. Exista perioade cand firma de catering din sectorul 2 are reduceri de pret?

Cand vine vorba de alegerea unui furnizor de catering pentru evenimentul vostru, este important sa intrebati daca firma de catering ofera anumite reduceri sau in ce perioade are costurile mai mici. Acest lucru va va ajuta sa economisiti bani pe factura de catering.

In plus, asigurati-va ca intrebati despre orice restrictii dietetice pe care le poate avea firma de catering. Daca stiti dinainte ca exista anumite alimente care nu vor fi tolerate, asigurati-va ca anuntati firma de catering, astfel incat aceasta sa poata planifica in consecinta.

8. Trebuie sa stiti ce este inclus in pretul firmei de catering din sectorul 2?

Atunci cand va ganditi pe cine sa alegeti pentru a va servi evenimentul, este important sa intelegeti ce este inclus in pretul companiei. Cel putin, un furnizor de catering ar trebui sa furnizeze mancare si bauturi pentru invitati, precum si orice materiale sau echipament necesar.

Cu toate acestea, unele companii ofera, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi cateringul pentru decorul unui eveniment sau coordonarea calendarului evenimentului. Este important sa intrebati despre aceste servicii suplimentare inainte de a lua o decizie, pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret pentru banii companiei.

9. Firma de catering solicita un avans? Care este avansul necesar pentru rezervarea evenimentului?

Este posibil ca ofirma de catering sa solicite un avans pentru a asigura serviciile de catering ale unui anumit furnizor de catering. Acest depozit poate fi platit fie in avans, fie la momentul rezervarii.

In cazul in care este platit in avans, depozitul este de obicei rambursat dupa ce contractul a fost finalizat si firma de catering a furnizat dovada finalizarii acestuia. In cazul in care se plateste la momentul rezervarii, depozitul nu este de obicei rambursabil, cu exceptia cazului in care exista modificari ale comenzii care nu au fost anticipate de niciuna dintre parti.

10. Cand trebuie efectuata ultima plata pentru serviciile de catering?

In general, plata finala trebuie efectuata in termen de cel mult 7 zile de la data evenimentului.

Concluzie finala

Raspunzand la unele dintre cele mai importante intrebari legate de angajarea unei firme de catering, va puteti asigura ca evenimentul dvs. va decurge fara probleme.

Skybar Catering ofera servicii premium pentru evenimente private in urmatoarele sectoare din Bucuresti:

Catering BucurestiSector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6

Lasa un comentariu