Blog

De ce sa alegi un rooftop skybar pentru un eveniment corporate inedit?

Planuiesti un eveniment corporate in perioada urmatoare si nu stii ce locatie sa alegi? Pentru ca alegerea locatiei este unul dintre cele mai importante aspecte, iata cateva dintre avantajele pe care ti le oferim daca alegi primul rooftop bar din România.

Cele mai importante avantaje ale locatiei noastre sunt poate si criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi locul pentru desfasurarea evenimentului tau corporate. Dimensiunea spatiului, aerisirea, luminozitatea, design-ul, localizarea pe harta si serviciile de catering sunt factorii care contribuie la reusita evenimentului tau.

Dimensiunea spatiului

Inainte de a alege locatia evenimentului, este important sa vezi cati invitati sunt pe lista. La fel de importanta este si desfasurarea evenimentului – exista speakeri, va fi si o prezentare video si foarte important daca incluzi si timp pentru networking. Spatiul pe care il ofera Skybar-ul din Dorobanti este perfect pentru evenimentele complexe – sala este dispusa pe o suprafata de 132mp asa incat gazda sa poata tina un discurs si mai mult decât atât invitatii sa aiba loc pentru socializare sau interactiune cu brand-ul pe care il reprezinti.

Localizarea

Desi multi nu iau in considerare acest aspect, afla ca pentru invitati este foarte importanta localizarea evenimentului. Traim intr-o perioada in care toti ne dorim eficientizarea timpului si mai ales timpul petrecut in trafic. Avantajul cel mai mare al locatiei noastre este localizarea – Skybar-ul este situat central, in zona Dorobanti, asa incat sa fie accesibila pentru invitati.

Design-ul spatiului

In urma cu cativa ani, evenimentele corporate insemnau o sala de conferinte traditionala, cu scaune puse intr-o linie perfecta si un ecran pe care derula o prezentare, insa acum asteptarile sunt altele. Daca evenimentul pe care il organizezi iti permite sa schimbi registrul formal intr-unul informal, atunci recomandarea noastra este sa alegi o locatie moderna care le ofera invitatilor o atmosfera relaxanta, le permite sa socializeze si sa interactioneze cu brand-ul tau. Restaurantul Skybar are un design modern, futurist, iar localizarea acestuia la ultimul etaj va fi punctul forte si atractia de succes.

Luminozitatea ai aerisirea

De ce sunt importante aceste doua aspecte? De obicei locatiile destinate evenimentelor corporate nu iti ofera lumina naturala, fapt ce ar putea crea senzatia de spatiu inchis si neprietenos. In schimb, alegerea unei locatii luminoase ar putea avea numeroase avantaje. Lumina naturala ofera senzatia unei atmosfere calduroase si relaxante. Datorita faptului ca este rooftop, Skybar este dispus cu un acoperis mobil, care se poate deschide partial sau complet, asa incat sa reglezi luminozitatea si aerisirea in functie de vreme.

Serviciile de catering

Un aspect foarte important pentru evenimentele corporate este alegerea serviciilor de catering. Mancarea trebuie sa fie de tipul fingerfood, care sa fie usor de servit de toti invitatii, mai ales daca acestia vor sta in picioare. Chiar daca mancarea este formata din gustari reci, trebuie sa tii cont ca aceasta sa fie proaspete, asa ca cel mai bine este ca serviciul de catering sa fie asigurat de locatie. Skybar asigura si servicii de catering pentru evenimentele corporate – meniurile includ preparate reci dar si calde care se remarca prin gust si aspect. Meniul poate fi adaptat si personalizat in functie de tipul de eveniment si al numarului de invitati.

Schimba perspectiva asupra evenimentelor corporate si ofera-le invitatilor o atmosfera relaxanta, o priveliste uimitoare si o experienta inedita. Te invitam sa descoperi toate avantajele pe care le ofera locatia Skybar.