Blog

8 sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi locatia pentru un botez

De cele mai multe ori, oamenii, atunci cand organizeaza un botez, sunt coplesiti de emotia evenimentului, entuziamati sau, contrar, stresati si pierd din vedere detalii, care ar putea fi importante. Locatia este un subiect important, de la care are loc intreaga planificare.

Locatie de vis la SkyBar pentru organizarea unui Botez

Daca locatia este aleasa corect, atunci si evenimentul in sine ar trebui sa fie usor de organizat.

Dar care ar putea fi locatia potrivita pentru organizare botez? Iata care sunt cele mai importante sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un restaurant pentru fericitul eveniment.

Fa o lista cu cele mai importante aspecte pe care ai vrea sa le bifeze o locatie. De multe ori, atunci cand mergi la o vizionare, este posibil sa pierzi din vedere anumite detalii, asa ca organizeaza din timp o lista cu cele mai importante si mai putin importante puncte pe care trebuie sa le bifeze locatia.

Nu renunta la o locatie daca nu indeplineste un punct. Fiecare locatie are avantaje si dezavantaje, insa este foarte important sa gasesti alternative si solutii care le-ar putea suplini pe cele din urma. Discuta cu managerul localului si cu siguranta vei gasi cea mai buna varianta.

Alege o locatie centrala. Dacă iti doresti ca toata lumea sa fie prezenta, alege intotdeauna o locatie accesibila ca zona. In felul acesta, elimini un necesar de pe lista – transportul persoanelor. Skybar se afla in mijlocul Bucurestiul, pe Calea Dorobantilor, un avantaj pe care il poti lua in considerare.

Alege locatia in functie de numarul de invitati. Daca iti doresti un eveniment intim, in familie, opteaza pentru un restaurant tip bistro, care sa le ofere invitatilor un cadru prietenos. Alege locatia pentru atmosfera pe care o ofera.

Cauta detaliul wow al locatiei. O locatie cu personalitate, care sa aduca un plus evenimentului, intotdeauna va fi apreciat. Rooftop-ul Skybar se remarca prin privelistea minunata asupra Bucurestiului interbelic, astfel ca invitatii vor aprecia cu atat mai mult locatia.

Asigura-te ca locatia iti ofera servicii all inclusive. Daca vrei sa simplifici lista de organizare botez, atunci recomandarea noastra este sa optezi pentru o locatie cu servicii all inclusive. Skybar ofera, pe langa meniu si servicii ospitaliere, la cerere, si alte tipuri de servicii, precum muzica, decor, candy bar si servicii foto-video. Discuta cu echipa toate aceste aspecte si in felul acesta ai mai putine aspecte de luat in considerare.

Mergi la degustari de meniu. Mancarea este un detaliu foarte important la eveniment. Analizeaza meniul pe care il pune la dispozitie Skybar, discuta-l cu reprezentantii acestuia si seteaza degustari de meniu.

Seteaza toate detaliile de dinainte. Daca vrei ca totul sa fie realizat conform planului, este foarte important sa tii legatura constant cu organizatorii evenimentului. Povesteste care sunt asteptarile tale, la ce detalii tii si cum vrei sa arate intregul eveniment. In felul acesta setezi totul pana la eveniment si nu vei simti presiunea timpului.

Daca vrei ca organizarea de botez sa fie o amintire la fel de frumoasa ca motivul evenimentului, tine cont de aceste sfaturi. Seteaza din timp o intalnire cu echipa Skybar si stabileste toate detaliile de dinainte.