Blog

De ce sa alegi un rooftop pentru organizarea unui eveniment?

Organizarea evenimentelor importante necesita timp si multa rabdare pentru a stabili pana si cel mai mic detaliu. Fie ca organizezi un botez, o nunta, o zi de nastere sau vrei sa marchezi in calendar un eveniment important pentru business-ul tau, locatia este principalul aspect pe care trebuie sa il iei in considerare.

Skybar ofera o locatie si spatiul perfect pentru 5 tipuri de evenimente.

Daca ar fi sa ne luam dupa principiul spune-mi ce eveniment ai, ca sa iti spun ce tip de ce locatie ai nevoie, afla ca o singura locatie poate fi raspunsul la orice tip de eveniment – un restaurant la inaltime, deasupra orasului. Skybar este o locatie contrastanta si eleganta care se deosebeste printr-un decor modern, completat de privelistea spre Bucurestiul de alta data.

Dar de ce ar fi potrivita o astfel de locatie pentru evenimentul pe care il organizezi?

Organizarea evenimentelor corporate intr-un spatiu non-conformist

Pana nu demult, organizarea unui eveniment corporate inseamna un spatiu formal si riguros, cu doua elemente centrale – scaune si videoproiector. In prezent, organizarea unui astfel de eveniment a prins mai mult contur si personalitate, iar creativitatea a stat la baza acestei schimbari. Tocmai de aceea, astazi, organizarea unui eveniment pe terasa unui rooftop este apreciata pentru atmosfera prietenoasa pe care o ofera. O asemenea locatie este potrivita pentru aniversarea business-ului, o petrecere pentru angajati sau chiar pentru o conferinta de presa de lansarea unui produs.

Organizarea evenimentelor de familie – aniversari si petreceri de logodna – intr-o locatie familiala

O aniversare sau o petrecere de logodna pot fi simple evenimente pe care le marchezi in calendar alaturi de familia apropiata, pe terasa unui restaurant, dar pot fi si evenimente complexe, cu set-up, invitati, muzica, meniu si decor special. Fie ca vrei sa sarbatoresti motivul cu o petrecere tematica organizata, fie ca vrei sa pastrezi bucuria evenimentului intr-o dupa-amiaza relaxanta la masa terasei, Skybar este o locatie care se pliaza nevoilor.

Organizarea unei nunti sau a unui botez pe o terasa deasupra orasului

Daca planul tau este sa organizezi un botez sau o nunta cu familia si prietenii apropiati, atunci recomandarea noastra este sa optezi pentru o terasa aerisita, cu un decor prietenos și confortabil. In felul acesta, invitatii se vor simti relaxati, vor putea socializa intre ei, iar tu, ca gazda, vei putea sa acorzi atentie fiecaruia in parte.

Terasa Skybar dispune de un spatiu suficient de generos cat sa se adapteaze oricarui eveniment restrans, fie ca este vorba despre o cununie sau un botez, o petrecere aniversara sau o conferinta corporate. Pentru a afla toate detaliile, apeleaza la echipa noastra si noi iti vom oferi serviciile potrivite pentru nevoile tale.