Blog

Ce evenimente poti sa gazduiesti pe un restaurant rooftop?

A fi organizat si a avea o idee clara a planurilor si obiectivelor tale este o parte importanta a afacerilor si a vietii. Trebuie sa tineti cont de faptul ca invitatii dvs. si alte persoane implicate in eveniment vor aprecia un eveniment organizat si usor de parcurs. Este nevoie de multa planificare si consideratie in ceea ce priveste locatia. Ganditi-va daca locatia este usor de accesat si cum va arata in fotografii si pentru alte persoane.
Vocea tonala poate fi dificil de stapanit, dar este o abilitate necesara. Exista diverse voci tonale care pot fi folosite pentru o varietate de situatii. Fiecare dintre sectiunile urmatoare va intra in mai multe detalii despre fiecare tip de voce tonala.

Skybar ofera locatia si spatiul perfect pentru 5 tipuri de evenimente

  1. Evenimente Sociale: Cocktailuri, dupa serviciu sau in timpul serviciului. Mancarea buna si muzica buna asociate cu privelistea intregului oras si a raului pot fi o experienta extraordinara.
  2. Evenimente Corporate: Beti si discutati cu colegii dvs. Bucurati-va de mancarea buna si de priveliste.
  3. Evenimente Casual-Elegante: Sarbatoriti o aniversare sau o petrecere aniversara sau poate chiar o nunta. Locatia este ideala pentru acest eveniment, deoarece veti fi inconjurati de cea mai buna priveliste din oras si va veti simti ca si cum ati pluti deasupra lui.
  4. Eveniment Romantic: rezervati o masa si bucurati-va de o cina si o bautura si priviti-va unul pe celalalt, orasul si raul.
  5. Evenimente de Sarbatoare: rezervati o masa si invitati prieteni si familie si bucurati-va de o cina delicioasa si o bautura si admirati orasul si raul si privelistea.

Skybar (Cartierul Dorobanti, Calea Dorobanti 155, Etaj 5) este un restaurant si bar de lux situat pe acoperisul unei cladiri, cu vedere spre centrul istoric al Bucurestiului, Romania. Are tavane inalte, un decor curat si minimalist, servicii excelente si o priveliste excelenta asupra orasului. Este perfect pentru nunti, evenimente corporative, zile de nastere, reuniuni de familie, conferinte sau workshop-uri (mici sau mari) si alte evenimente private.

Skybar este una dintre cele mai bune locatii pentru nunti pe acoperis – este locul ideal pentru a va sarbatori ziua cea mare alaturi de familie si prieteni!

De obicei, primul element care trebuie luat in considerare la planificarea unui eveniment este locul de desfasurare. Consiliul de administratie al unei companii poate, va fi de acord cu o intrebare inevitabila: „Unde ar trebui sa organizam petrecerea?”. Multi profesionisti considera ca locul in care va avea loc evenimentul are o importanta redusa, atata timp cat acesta dispune de infrastructura necesara. Dar alegerea locatiei potrivite este, de fapt, de prima importanta. Acesta este locul in care se va crea atmosfera si starea de spirit si este locul care va determina eficienta petrecerii.

Scopul acestui articol este de a va ajuta sa gasiti inspiratie si idei noi pentru a organiza un eveniment care sa va impresioneze invitatii si sa ramana in amintirea lor mult timp dupa ce sarbatoarea s-a incheiat.

Locatiile neconventionale pentru evenimente si intalniri au devenit noua tendinta in 2021 si chiar in urmatorii ani, pentru ca aceasta tendinta este aici pentru a ramane.

Organizarea unei intalniri sau a unui eveniment intr-un spatiu neconventional este mai mult decat o modalitate de a va multumi angajatii. Poate fi o schimbare de ritm revigoranta sau o modalitate de a va promova afacerea sau chiar produsul. Dar de ce ar fi potrivita o astfel de locatie pentru evenimentul dumneavoastra? Putem sa va mai zicem doar ca ofera si servicii de catering in Bucuresti, ceea ce este un avataj foarte mare cand nu exista echipa dedicata pentru asa ceva.

Lasa un comentariu