Blog

Stiai ca Skybar este o locatie buna pentru organizarea unui workshop?

Atunci cand va ganditi sa organizati un nou workshop impreuna cu o firma de catering, este imperativ sa va asigurati ca toate partile implicate sunt pe aceeasi lungime de unda. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa va acordati timp pentru a elabora un acord initial care sa sublinieze toate elementele prezente la workshop sau evenimentul corporate dorit. Dar si sa conveniti asupra a ceea ce se poate astepta de la fiecare parte, legat de meniu, timp de preparare, totul sa  fie lipsit de interzieri sau alte elemente neplacute.

Concret, ati putea dori sa stabiliti obiectivele pentru workshop-ul dumneavoastra si sa descrieti cine va fi responsabil sa discute cu echipa te catering toate detaliile sau diferitelor sarcini vitale pentru a pune la punct evenimentul companiei dumneavoastra.

Dupa cum stim cu totii, o modalitate de a facilita intelegerea si de a raspunde la orice posibila problema este intalnirea in persoana si discutarea subiectelor relevante intre persoanele care va cunosc cel mai bine afacerile – motiv pentru care am pus la dispozitie un restaurant frumos pe acoperisul unei clardiri din Bucuresti unde companiile pot organiza intalniri importante sau chiar gazdui mici sesiuni de pranz de afaceri!

Skybar - Rootop La Inaltime

Stiati ca?

SkyBar Dorobanti este primul rooftop (restaurant la inaltime pe acoperis) din Bucuresti? Este locul ideal pentru intalniri de afaceri sau pentru a va bucura dupa munca alaturi de prieteni sau colegi. Rooftop-ul ofera o experienta de neuitat datorita cocktailurilor sale populare si un gust echilibrat, preparate mediteraneene si priveliste panoramica ale orasului!

Unde este locatia pentru workshop sau eveniment?

Sky Bar este situat in Sectorul 1, intr-un mediu cu un design modern si minimalist, care va face sa va simtiti confortabil si relaxat la orice organizare de workshop. Fara nicio alta distragere a atentiei decat cerul stralucitor, partenerii dvs. de afaceri au ocazia sa se bucure de gustarea lor in timp ce discuta despre problemele de serviciu in acest loc accesibil. Inconjurat de strazi pietruite si biserici care emana un aer linistit, credem ca locatia SkyBar este perfecta pentru a purta o discutie de afaceri sau chiar pentru a va intalni cu vechi prieteni de la job pentru un pahar de bautura fina.

Descopera Skybar pentru organizarea unui workshop in Bucuresti

Intalnirea cu colaboratorii importanti pentru o afacere este o parte cruciala a activitatii. Aici se consolideaza relatiile dintre toate partile implicate si se pot gasi solutii inovatoare pentru tot felul de proiecte sau pur si simplu se poate planifica modul in care ar trebui sa decurga discutiile, grupate in jurul unor mancaruri delicioase si bauturi cu gust deosebit, insotite de o priveliste excelenta a Bucurestiului. Lasa-ne sa-ti aratam ce restaurant la inaltime are SkyBar, daca esti pregatit pentru o experienta de business extraordinara!

Lasa un comentariu