Blog

Sky Bar Dorobanti – locul antreprenorilor si al business-urilor reusite!

Colaborarile de succes isi gasesc radacinile in modalitatile de comunicare, dar si in preparatele delicioase ale locatiei alese. Iti doresti sa consolidezi relatiile de business ale companiei tale sau sa organizezi o intalnire de afaceri, insa nu ai gasit restaurantul sau terasa potrivita?

SkyBar Dorobanti este prima locatie in stil rooftop din Bucuresti si iti pune la dispozitie un decor inedit, mancare delicioasa, bauturi rafinate si o priveliste ce iti taie rasuflarea!

De asemenea, iti pune la dispozitie o gama variata de servicii si preparate, pentru ca intalnirile tale de business sau masa alaturi de cei dragi sa fie un real succes.

Fiindca stim cat de mult conteaza o impresie bine impregnata in mintea clientului, locatia este adaptata si pentru evenimente corporate. Fie ca vrei sa ai o intalnire de afaceri sau sa organizezi o intalnire cu echipa, la SkyBar Dorobanti ai parte de un cadru potrivit. Atmosfera relaxanta si linistitoare, servicii de cea mai buna calitate si o priveliste considerata ‘cireasa de pe tort’ te vor cuceri de la prima vizita!

SkyBar Dorobanti - punctul de intalnire al afaceristilor si oamenilor de succes!

Datorita atmosferei cu un design modern si minimalist, SkyBar Dorobanti mizeaza pe ambientul exclusivist, creat pentru ca afacerile si intalnirile tale sa capete o nota profesionista, unica.

Situat in centrul capitalei, SkyBar Dorobanti este un local accesibil din punct de vedere al pozitionarii, intrucat toata lumea poate ajunge la timp. De asemenea, zona sectorului 1 este potrivita pentru ca partenerii tai de afaceri  sa se bucure de privelistea sublima. Deasupra caselor vechi, localul intruneste cadrul unui apus senzational sau al unui cer senin.

Cele mai bune servicii de catering București - cheia unor evenimente savuroase

Pe langa serviciile profesioniste si ambientul unic, SkyBar Dorobanti dispune si de servicii de catering, cu preparate fine si incantatoare. De la salate, startere si main dish-uri pana la deserturi savuroase, meniul restaurantului acopera preferintele generale ale clientilor și este una dintre cele mai bune variante de catering Bucuresti.

Bauturile rafinate sunt numai bune pentru completarea meselor bogate. De la cocktail-uri, pana la bauturi alcoolice elegante sau cafele reconfortante, meniul pentru racoritoare si fresh-uri este mai mult decat ofertant.

Mancarea delicioasa va fi intotdeauna puntea in relatiile afaceriste si va genera o atmosfera recreativa pentru tine si partenerii tai de bussiness. Delectarea poate fi asigurata si de serviciile de live cooking show. Iti vei surprinde asociatii si partenerii de afaceri cu mancarea proaspat gatita chiar in fata ochilor lor.

Mai mult decat atat, serviciile foto-video sunt asigurate de partenerii nostri, pentru ca amintirile tale sa fie pastrate si inramate. Daca doresti un eveniment reusit, alege locatia potrivita asteptarilor tale!

SkyBar Dorobanti te asteapta sa organizezi intalnirile de interes major pentru afacerile tale intr-un cadru elegant si rafinat al unui rooftop cu servicii de top! Iti vei aminti intotdeauna cu placere de experienta si ambientul magnific, mancarea delicioasa si bauturile reconfortante. In plus, relatiile dintre tine si partenerii tai vor fi vizibil consolidate si veti putea crea idei inovative si solutii optime pentru colaborarea voastra! Este timpul sa iesi din cotidian si sa te bucuri de preparate savuroase, bauturi fine si o priveliste aparte asupra Bucurestiului!

Lasa un comentariu