Blog

Catering București – de ce să alegi Skybar pentru evenimentele corporate?

Sunt nenumarate motive pentru care sa optezi pentru catering din Bucuresti in cadrul evenimentelor corporate pe care le organizezi. Experienta restaurantului ales, meniul selectat, cat si siguranta din punct de vedere alimentar reprezinta caractertistici pe care trebuie sa le ai in vedere.

„Nu lasa pe maine, organizarea evenimentului de care te poti ocupa azi.” Acesta ar fi un indemn foarte bun pe care l-ar oferi profesionistii din echipa Skybar. Nu te preocupa de modul in care vor fi servite preparatele. Daca optezi pentru colaborarea cu specialisti, totul va fi dincolo de asteptari.

Ce evenimente corporate poți pregăti?

Te vei gandi bine inainte la cat de mult vrei sa-ti impresionezi invitatii. De fiecare data cand ii ai alaturi de tine, iti doresti sa lasi o impresie buna. Mai mult decat atat, daca oaspetii reprezinta clientii tai sau parteneri de business, cu certitudine ai in gand sa le oferi o experienta inedita la un eveniment corporate.

Lansezi un produs, o carte sau ai un proiect inedit pe care vrei sa-l prezinti publicului? Atunci ar trebui sa-i surprinzi cu ceva aparte. La Skybar, bucatari dedicati si cu multi ani de experienta, contureaza mixuri de gust si arome aparte. Indiferent de stilul pe care il preferi si ingredientele pe care tu sau invitatii le tolerati, meniul va fi un adevarat rasfat.

Este decizia ta daca mizezi pe aperitive reci sau pe o masa calda completa. Nu te preocupa de gustul, design-ul si decorul ce se vor aseza armonios in fiecare farfurie. Mai mult decat atat, daca optezi pentru catering Bucuresti, te vei putea bucura alaturi de invitati si de candy-bar. Gustul rafinat si aroma pe care o veti descoperi in fiecare element din candy-bar va fi o explozie de savoare. Un avantaj important de care au parte cei care doresc sa colaboreze cu Skybar este faptul ca totul se poate personaliza. De asemenea, gama este variata si meniul poate fi diversificat in functie de preferintele fiecarui participant.

Mai mult decât un cadru propice desfășurării unui catering de eveniment

Adesea, o sala de conferinte este asociata cu un eveniment corporate. Insa, putini se gandesc ca organizarea unei ocazii corporate are nevoie de mai multa personalitate. Sa tii un curs, o sesiune de formare profesionala sau chiar o sedinta intr-o incapere asemeni unei sali de clasa, nu este tocmai creativ. Fii diferit/a, adopta un stil aparte si alege sa surprinzi. Nimeni nu se poate astepta la lucruri imprevizibile cand este vorba de o intalnire corporate.

Daca alegi sa-ti organizezi evenimentul la Skybar, vei avea parte de multe avantaje. In primul rand, invitatii tai nu se vor simti incordati. Privelistea si amplasarea restaurantului vor contribui la destinderea atmosferei. Nimeni nu va resimti plictiseala, iar mai mult decat atat, fiecare participant va simti ca este important. Servirea este la superlativ, iar preparatele culinare sunt menite sa incante papilele gustative ale celor mai pretentiosi clienti.

Bineinteles, gazda unui eveniment de mare anvergura, adesea are emotii. Asadar, alege sa-ti faci o favoare, destinde-te si alege sa vorbesti relaxat cu cei care ti-au acceptat invitatia. Scrie-ti propria poveste la Skybar, iar evenimentul tau va fi un real succes!

Lasa un comentariu