Blog

Cununie civila – ce firma de catering din Bucuresti este cea mai potrivita?

Organizarea cununiei civile este un eveniment important fiecare cuplu iti doreste sa-l petreaca o data in viata. Asadar, pentru o asemenea ocazie, mancarea si bautura trebuie sa fie la un nivel inalt. Daca iti doresti sa organizezi o petrecere doar pentru cei apropiati, insa totul sa fie impecabil, Skybar este alegerea cea mai corecta.

Ce poate sa-ti ofere? Mai mult decat ai putea sa-ti imaginezi de la un party restrans. De la rafinament, pana la bun gust si idei nemarginite in materie de preparate culinare si bauturi, ai totul asigurat. Starterele pe care le vei regasi in meniu vor fi pe placul tuturor mesenilor.

Felurile principale de mancare sunt variate, astfel cei cu intolerante sau mai pretentiosi nu se vor simti neglijati. Fiecare preparat este gandit si gatit la rang inalt si este inspirat din bucatariile internationale. Tortul sau prajiturile cu care iti vei incanta invitatii vor fi adevarate delicatese. Nu se recomanda deserturile foarte dulci, se mizeaza intotdeauna pe mixul dintre racoritor, fructat, aromat si ulterior dulceag. In cadrul Skybar, tortul care a castigat premiul pentru popularitate este knicherbocker glory.

Te intrebi ce contine? Atunci trebuie sa stii ca este facut pe baza de bezea si fructe proaspete. Simplu si elegant, asemeni dorintelor tale!

Vrei o firmă de catering București pentru cununia ta?

Atunci cand iti organizezi logodna doar tu cu partenerul de viata vrei ca totul sa iasa perfect. Astfel, vrei sa alegi o firma de catering cununie cat mai serioasa si dedicata. Skybar este solutia care te duce la inaltime – iar aceasta nu este o gluma! Daca ai ales deja o locatie in care sa-ti desfasori petrecerea, insa localul respective nu dispune de bucatarie proprie, noi te putem ajuta. Gustul este inedit, iar plating-ul este exact asa cum l-ai vazut la restaurante celebre sau in cadrul show-urilor televizate.

Chiar daca vrei sa ai o cununie intima sau iti doresti sa fii in centrul atentiei alaturi de un numar mare de persoane, Skybar te asigura de reusita. Se spune ca nu poti avea parte de un eveniment de lux, daca mancarea nu este la nivelul asteptarilor. Asadar, daca vrei sa ai parte de servicii culinare de lux, mizeaza mereu pe creativitatea in bucate. Atat pentru catering sector 1, cat si pentru orice serviciu de catering pentru cununie, poti apela cu deschidere la echipa Skybar.
Cu ce preparate iti vei cuceri invitatii? Cununia voastra este unul dintre cele mai speciale momente din viata. Tocmai din acest motiv, vrei ca toti cei apropiati voua, sa se simta bine si sa fie rasfatati. Pentru ca nu va doriti sa aveti meseni nemultumiti, doriti ca atmosfera sa fie incendiara.

De la preparate de tip finger food, aperitive, feluri principale savurpase si deserturi inedite toate vor fi irezistibile. In plus, ca surpriza pentru invitatii tai, poti opta si pentru un show de live cooking. Astfel, toti cei prezenti vor privi plini de uimire cum sunt pregatite preparatele pe care urmeaza sa le serveasca.

Incanta-ti invitatii si transforma-ti cununia intr-un eveniment cu adevarat inedit!

Lasa un comentariu