Blog

Catering pentru botez – recomandari firme cu servicii complete

Pe langa faptul ca Botezu reprezinta o prima Sfanta Taina de care micutul crestinat are parte, acesta este si un motiv de bucurie pentru apropiati.Se spune ca botezul marcheaza cu adevarat inceputul calatoriei copilului prin viata.

Asadar, dupa slujba crestinarii si dupa evenimentul de la biserica, este potrivit sa aiba loc si o petrecere, acasa sau la restaurant. Din cauza situatii aparute la nivel mondial, tot mai multe persoane au ales sa petreaca botezul acasa sau intr-un cadru foarte restrans. Oriunde alegi sa petreci acest eveniment, un singur lucru este cert.

Este nevoie de o ambianta placuta, mancare gustoasa si bautura care sa fie pe gustul invitatilor.

Iti doresti o recomandare pentru firme catering Bucuresti?

Atunci trebuie sa iei in calcul mai multe situatii. In primul rand, este important sa te decizi cu privire la locatie si la numarul de invitati. Daca ai nevoie de o firma de catering din sector 1 care este oricand pregatita sa ofere servicii la nivel superior, Skybar este alegerea perefecta.

Totodata, daca doresti, poti sa alegi restaurantul si ca local principal in care sa organizezi botezul. Astfel, vei avea parte de o serie de beneficii. Atmosfera placuta, ambianta, preparatele exclusiviste si cocktail-urile din ingrediente atent alese si ducliurile apetisante sunt doar cateva.

Startul bebelusului in viata nu trebuie sa fie neaparat marcat de fast. Poti sa-i oferi tot ce e mai bun prin simplitate, bun gust si rafinament. Unul dintre principiile pe care mizeaza si Skybar este cel anterior mentionat.

Primul Skybar din Bucuresti pentru primul party al bebelusului

O locatie deasupra orasului poate conferi atat parintilor, cat si invitatilor sentimente de liniste imbinate cu o doza de distractie. In caz contrar, poti alege restaurantul doar pentru catering pentru botez. Lounge-ul da dovada de minimalism, iar culorile predominante sunt in ton cu linistea si calmul specific unui botez.

Daca alegi sa organizezi party-ul chiar in Skybar, atunci trebuie sa stii ca ai suficient spatiu pentru ca invitatii tai sa danseze. Va veti simti bine cu totii acompaniati de muzica potrivita ocaziei date. In locatia noastra punem la dispozitie o formatie de solisti ce vor incinge atmosfera. Astfel, linistea si distractia iti vor gasi numitorul comun pe ringul de dans reinterpretat al restaurantului.

Bauturile trebuie sa impace pe toata lumea. Este un fapt binecunoscut ca la un botez nu se exagereaza cu alcoolul. Astfel, barmanii cu experienta vor pregati cu dibacie cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice pentru toti cei prezenti. De la cele mai simple fresh-uri pana la cele mai versatile combinatii, te vei putea bucura de toate, atat pentru voi, cat si pentru cei dragi. Pentru cei care merg intotdeauna pe ideile de simplu si clasic, exista si bauturile standard. Fresh-urile din fructe sau gama variata de racoritoare binecunoscute nu vor lipsi de la petrecere.

Tortul, decorul, cat si ambianta vor face ca botezul piticului sa fie un eveniment placut. Astfel, fiecare participant il va avea cu bine fixat in minte. Alege de fiecare data o firma catering botez care poate sa-ti indeplineasca dorintele cu usurinta!

Lasa un comentariu